Vaša košarica: 0 proizvoda - 0.00 kn 0

Uvjeti kupnje

 1. OPĆE ODREDBE
  Internetska stranica viasoliveti.com je u vlasništvu OPG Brčić Vilma
  OPG Brčić Vilma omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice viasoliveti.com koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja.
  Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice viasoliveti.com. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice viasoliveti.com u skladu s njima.
  Pristup na internetske stranice viasoliveti.com ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole tvrtke OPG Brčić Vilma koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.
  Korisnik može svoje upite i komentare poslati pisanim putem, poštom ili e-mailom, a OPG Brčić Vilma će poslati pisani odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.
 2. OSNOVNI POJMOVI
  U smislu ovih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod po predračunu.
  Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.
 3. OSOBNI PODACI I POSLOVNA SPOSOBNOST
  Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.
  OPG Brčić Vilma zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta prodaje te iste može promijeniti bez prethodne najave.
 4. CIJENA
  OPG Brčić Vilma se obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).
  OPG Brčić Vilma će, sukladno svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju po cijeni koja je niža od cijene tih proizvoda u redovnoj prodaji, te se isto obvezuje jasno vidljivo i čitljivo označiti i navesti duljinu trajanja akcijske prodaje.
  Nakon isteka roka akcijske prodaje, OPG Brčić Vilma neće primati narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.
 5. PODACI O PROIZVODIMA I RASPOLOŽIVOST PROIZVODA
  Podaci o proizvodima na viasoliveti.com sačinjeni su temeljem interne baze podataka.
  Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. OPG Brčić Vilma posebno ističu da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.
  U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.